Cum porți pantofii la modă ai iernii

0

Vom realiza azi un periplu prin tărâmul celor mai trendy modele de încălțăminte ale iernii! Descoperă care este cea mai potrivită modalitate de asortare a lor, pentru un stil ireproșabil și nota 10 în modă!

Cum asortezi fiecare model de încălțăminte al iernii 2018

Pantofii care au cucerit iarna 2018 impresionează cu asocierea ideală între caracterul practic și glamour-ul de care moda actuală are atât de multă nevoie. Continuă să fie la modă botinele, dar și cizmele vin puternic din urmă. În ceea ce privește accesoriile pentru party, parcă acestea nu au fost niciodată mai festive. Noi îți facem cunoștință în rândurile de mai jos cu cele mai cele: pantofii la modă în iarna aceasta, precum și articolele vestimentare cu care se potrivesc cel mai bine!

În ceea ce privește itemurile în care să investești, vezi aici modele frumoase la ghete și botine!

Bocancii

Atunci când afară zăpada se așterne într-un strat prețios, dar atât de dens încât nu ne dorim deloc să îi cunoaștem numărul de centimetri, ai nevoie de bocancii tăi de încredere. Vestea bună e că moda actuală adoră tot ce are un pronunțat caracter utilitar și practic, așa că bocancii solizi sunt mai la modă ca oricând.

Cu ce se potrivesc cel mai bine? Nu te vom împiedica să porți bocancii cu blugi, deoarece știm că e cel mai bun leac împotriva unei zile friguroase, în care ai mult de umblat. Dar pentru zilele în care vrei să te simți fashionable, combină bocancii cu o rochie diafană, din dantelă, voal sau catifea: vei arăta precum o prințesă a modei.

În ceea ce privește modelele, alege unul cu catarame și aplicații, care te va purta în al nouălea cer al stilului.

Sursă foto: Dasha

Ghete negre din piele naturala Leila

Botinele argintii

Tot ce strălucește se poartă mai mult ca niciodată în această iarnă, dar…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.