Cum îți dai seama dacă un bărbat este indisponibil emoțional sau pur și simplu neinteresat de tine

0

Așadar, cum îți dai seama dacă un bărbat te place, dacă este indisponibil emoțional sau pur și simplu este precaut, pentru că nu este încă pregătit să aibă o relație? Sau, dacă, mai rău, nici măcar nu este interesat de tine cu adevărat? O altă întrebare pe care ți-o pui într-o astfel de situație este: dacă nu e pregătit acum, măcar va fi într-o bună zi? Și dacă va fi, vei fi tu cea pe care o alege? Oare merită să-ți pierzi timpul cu astfel de bărbați? Nu cumva te vei simți folosită ca surogat de relație până când apare ceva ce va considera mai potrivit pentru el și apoi se va descotorosi de tine?

Iar dacă este cu adevărat indisponibil, există un remediu pentru asta? Ar trebui oare să accepți situația așa cum este sau să fugi cât poți de repede și să cauți un bărbat cu adevărat interesat de tine?

Sfatul meu este să nu o iei din prima la sănătoasa, dar nici să investești prea mult în el, sperând că-l vei putea schimba. Însă cel mai important este să nu suferi.

O relație de acest gen te va vindeca și pe tine de indisponibilitatea ta emoțională (de care probabil nici măcar nu ești conștientă). O astfel de interacțiune te va pregăti pentru o relație adevărată cu un bărbat care te merită – fie chiar el, fie un altul, mai bun. Atunci când vei fi pregătită, acest bărbat își va găsi drumul către tine!

Așadar, cum știi dacă un bărbat este cu adevărat interesat de tine?

În general, dacă un bărbat este cu adevărat interesat de tine, nu o să-ți ia prea mult timp să-ți dai seama! Vei observa că depune efort, va iniția conversații, îi va plăcea să te atingă, să te îmbrățișeze, să te sărute, să se afișeze cu tine, să te facă să te simți specială, să te sune, să-ți trimită mesaje, să-ți facă complimente. Dacă ajungi să-ți pui…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.