Cum îţI alegi fardurile în funcţie de culoarea ochilor tăI?

0

Nuanțele potrivite de farduri te pot ajuta să subliniezi forma ochilor, să pui în valoare irisul și să atragi toată atenția asupra privirii. Află ce trebuie să alegi și învață să combini cât mai interesant culorile, pentru efecte deosebite și o apariție de neuitat.

Ca să nu dai greș la combinarea culorilor, cel mai bine este să alegi farduri cu două sau trei nuanțe. Tonurile intense dau un look dramatic, iar conturarea ochiului cu un creion kohl oferă privirii mai multă profunzime, indiferent de culorile folosite.

Ochii verzi
Culorile complementare care accentuează nuanța ochilor verzi sunt mov, lila, violet, maro roșcat, piersică, corai, roz, arămiu. Verdele intensifică nuanța ochilor. Poți încerca de la cel mai deschis până la verde smarald, verde oliv, kaki sau chiar verde închis. Tonurile de maro dau profunzime privirii, iar cele de roșu, corai, roz creează un contrast vibrant. La final, nu uita de mascara, pentru a desăvârși machiajul.

Ochii căprui
Spre deosebire de alte culori ale irisului, în cazul ochilor căprui există o paletă bogată de nuanțe care pot fi folosite. Nu te limita la banalul maro, experimentează diverse nuanțe și găsește cele mai reușite combinații care să îți pună în valoare privirea. Ca să intensifici culoarea irisului, ai nevoie de bronz, auriu și maro – cafea cu lapte. Dacă vrei să pui în valoare irizațiile verzi ale ochilor căprui, ai nevoie de lila, mov, prună, violet, verde închis sau kaki. Aceste nuanțe se combină foarte bine cu bej. Irisul maro intens este pus cel mai bine în evidență cu grena, albastru cobalt sau roz-corai. Pentru un machiaj complet și reușit alege fardurile în trei nuanțe complementare și pune nuanța neutră (și, în general, cea mai deschisă) pe arcadă, pe cea medie în colțul interior și pe cea mai închisă de la jumătatea pleoapei spre exterior. Pe lângă nuanțele…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.