Cum îți alegi electrocasnicele mici, gadgeturile și aparatele de îngrijire

0

Te-ai mutat în casă nouă și abia ai terminat cu decoratul și achiziția electrocasnicelor mari.

Mai sunt câteva detalii de pus la punct, cum ar fi electrocasnicele mici și gadgeturile. Aici, ai putea să ți le alegi pe toate de la un singur brand, cum ar fi produse Phillips, ca să scapi de corvoada căutării și să ai garanția calității.

Dar nu uita și de  aparatele și produsele de îngrijire, pe care, la fel, ai putea să îți iei produse Baby Bliss, tot pentru a-ți ușura alegerea. Ți-am pregătit câteva idei care să te ajute să ți le cumperi cât mai repede pe cele mai bune dintre ele și să nu ratezi ceva.

Espressorul de cafea

Nimic nu se compară cu clipele petrecute în casa visurilor tale, cu o cafea și cu cei dragi alături. Te sfătuim să îți iei un espressor care să îți facă mai multe tipuri de băuturi pe bază de cafea. Pe lângă experiențele unice trăite, vei scuti o grămadă de timp, în diminețile în care vei fi pe fugă, deoarece prepararea unei cafele durează doar câteva minute.

Mixer și blender

O altă inovație extraordinară pentru bucătărie sunt mixerele și blenderele. Acum ai posibilitatea să îți alegi unul vertical, de mână, care să îndeplinească ambele funcții. Nu se știe niciodată când ai poftă de un smoothie sau când familia are poftă de salată de vinete sau de supă cremă de ciuperci. Sunt obiecte foarte versatile pe care merită să le ai în bucătărie.

Toaster

În funcție de designul pe care ți l-ai ales pentru bucătăria ta, alege-ți și un prăjitor de pâine și nu vei regreta. Te va salva de multe ori și este foarte simplu de utilizat de fiecare dată. Nu contează brandul pe care îl alegi, important este să aibă tavă pentru firimituri, ca să îl poți curăța ușor. Nimic nu se compară cu câteva lingurițe de miere de albine sau de dulceață pe o felie de pâine proaspăt prăjită!

Cuptorul cu microunde

Este un alt salvator de timp. În zilele noastre ai de unde să îți alegi, pe modele, pe măsuri, după funcții. La fel, caută unul asortat cu bucătăria pe care ai amenajat-o. Cui nu-i place un popcorn făcut rapid și un film bun?

Boxele și căștile

Îți dorești neapărat un set de boxe la care să asculți concertele și muzica preferate. În funcție de unde locuiești, de cât de aproape ai vecinii, ia-ți unele care să se audă mai degrabă bine, decât tare. Fii atentă să se potrivească și cu designul casei. Sigur o să te bucuri de moment frumoase, cu muzică bună.

Căștile wireless sunt acum în vogă. Sunt ușor de folosit, de încărcat, le poți utiliza la plimbare, la alergat, în mijloacele de transport în comun sau chiar la birou, dacă te deranjează zgomotele din jur. Sunt o investiție bună și eficientă.

Aparate și produse de îngrijire

Acum că ai tot ce îți trebuie, îți poți îndrepta atenția către  uscătorul de păr, placă sau ce ondulator ți-ar plăcea pentru tine, iar pentru partenerul tău, către o mașină de tuns, de ras sau all in one.

Este necesar să ai aceste produse de îngrijire pentru păr acasă, chiar dacă te duci des la coafor. Ele te pot ajuta în moment în care ești în criză de timp sau atunci când vrei să încerci lucruri noi.

De asemenea, mașina de ras și de tuns le poți alege din ofertele existente pe piață, în funcție de performanțe, dar și de bugetul pe care îl ai. La fel, sunt foarte utile și recomandate pentru igiena personală.

Bucuria de viață o găsești în lucruri mărunte. Caută atent înainte să alegi ce îți place, nu cumpăra doar pentru că a fost alegerea cuiva, ci fii convinsă că e obiectul pe care ți l-ai dorit.

Srsă foto: https://www.shutterstock.com/

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.