Cum îți alegi costumul de baie în funcție de forma corpului?

0

Cele mai populare costume de baie sunt considerate azi cele formate din două piese, ele fiind extrem de potrivite pentru a avea parte de un bronz complet sau pentru a-ți evidenția cât mai bine corpul. Aruncă o privire peste ghidul nostru, cu ajutorul căruia îți vei alege costumul de baie potrivit pentru forma corpului tău, dar și pentru alte situații.

Cum îți alegi costumul de baie: corp atletic

Dacă ai un corp atletic și o siluetă grațioasă, ideal ar fi să alegi costumele de baie cu buline, imprimeuri sau diverse aplicații. Dacă optezi pentru un costum de baie întreg, alege unul cu decupaje laterale, pentru a atrage mai mult atenția asupra taliei.

Cum îti alegi costumul de baie: corpul în formă de pară

Ai un bust mic, umerii îngusti și posteriorul bine definit. Atunci alege un costum de baie care să conțină un sutien cu un decolteu adânc și un slip cu talie înaltă, pentru a atrage atenția către partea superioară.

Cum îți alegi costumul de baie: bust mic

Alege sutienul cu push-up! Efectul de push-up te va ajuta sa îți evidențiezi mai bine bustul, spre deosebire de alte sutiene, care nu ar face decât să-ți aplatizeze și mai mult pieptul. În cazul în care sutienul cu push-up nu te ajută foarte mult, te poți orienta către diversele sutiene cu tot felul de imprimeuri sau franjuri.

Cum îți alegi costumul: bust generos

Pamela Anderson este modelul femeilor atunci când vine vorba despre alegerea costumului de baie pentru bustul generos. Alege costumul de baie cu o bandă mai lată, care-ți oferă susținere, are cupe întărite pline, care acoperă sânul cât să păstreze o notă de senzualitate, bretele groase și un slip clasic.

Cum îți alegi costumul de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.