Cum își revine Miley Cyrus după despărțirea de Kaitlynn Carter

0

Miley Cyrus a trecut prin extrem de multe momente intense în ultima vreme, de la divorțul de Liam Hemsworth, până la despărțirea de Kaitlynn Carter, de acum câteva zile. Însă, pare că acum, singură fiind, se simte mult mai bine.

O sursă a declarat pentru E! News faptul că artista a dat un restart în privința mai multor aspecte din viața ei. „Miley nu vrea să se grăbească în nicio privință. Ea și Kaitlynn au fost prietene foarte apropiate mult timp, iar ulterior s-au îndrăgostit. Miley voia să pună punct deoarece nu era încă pregătită pentru o relație. Are nevoie să fie singură.”

O altă sursă apropiată ei a declarat că Miley s-a grăbit atunci când a intrat într-o nouă relație după despărțirea de Liam Hemsworth. „Miley simte că a scăpat situația de sub control deoarece a trecut mult prea repede peste despărțirea de Liam.”

Chiar după despărțirea de Kaitlynn Carter, Miley a susținut un concert în Las Vegas, în cadrul iHeart Radio Festival. De acolo, a mers alături de mama ei, Trish, și sora ei, Brandi, la Parcul Național Zion și Amangiri pentru câteva zile. „Ele…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.