Cum intenționează Harry și Meghan să prezinte noul bebeluș regal

0

Ducele și ducesa de Sussex vor trece peste tradiția de 42 de ani și nu își vor prezenta copilul la câteva ore de la naștere. În schimb, se așteaptă ca cei doi să posteze pe contul lor de Instagram o fotografie cu noul membru al familiei.

Nu vor niciun fel de distracție”, a spus o sursă pentru The Mirror.

Iar decizia lor de a ține secrete detaliile privind nașterea copilului au alimentat zvonurile potrivit cărora Meghan și-ar dori să nască acasă.

Surse regale susțin că Meghan și Harry cu siguranță „vor face publică o fotografie a bebelușului pe contul lor de Instagram pentru ca admiratorii lor să poată sărbători alături de ei, după ce deja au petrecut în privat ca o familie”.

Se pare că Meghan ar fi afirmat că „nu își dorește să nască și apoi să fie nevoită să participe la o ședință foto după doar câteva ore”.

Ducele și ducesa de Sussex sunt de acord că nu își doresc distracții din exterior și vor să savureze fiecare moment ca nouă familie”, a mai spus sursa citată.

Totuși, mass-media va fi anunțată în momentul în care Meghan va intra în travaliu și îl va aduce pe lume pe noul membru al Familiei Regale. Apoi va fi transmis un comunicat de presă în care va fi anunțat sexul și greutatea bebelușului. După câteva zile, Meghan și Harry vor invita câțiva…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.