Cum fac istorie, încă o dată, Rihanna și Serena Williams

0

Potrivit clasamentului anual Cele mai bogate femei Self-Made din America în 2019, realizat de Forbes, Rihanna ocupă primul loc în topul cântărețelor, cu o avere estimată la 600 milioane de dolari. Forbes precizează că o mare parte a averii Rihannei se datorează parteneriatului cu LVMH, alături de care a lansat în 2017 linia de cosmetice Fenty Beauty.

Următoarele poziții în clasamentul cântărețelor sunt ocupate de Madonna (570 milioane de dolari), Celine Dion (450 milioane de dolari), Beyoncé (400 milioane de dolari) și Taylor Swift (360 milioane de dolari).

Una dintre marile surprize ale clasamentului Forbes îl constituie prezența Serenei Williams, fiind prima atletă din istorie care este inclusă în acest top. Cu o avere estimată la 225 milioane de dolari, acumulată, conform Forbes, datorită inteligenței și brandului ei mai degrabă decât loviturilor de pe terenul de tenis, Serena dovedește încă o dată că motivele pentru care o admirăm sunt nenumărate. În luna aprilie a acestui an, Serena a anunțat oficial lansarea companiei Serena Ventures, dar a investit în secret în companii care se concentrează pe încurajarea femeilor de culoare și susținerea a mai multe cauze umanitare.

Citește și:
Cum poți câștiga o…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.