Cum este, de fapt, relația de prietenie dintre Meghan Markle și Kate Middleton?

0

După ce au apărut mai multe fotografii de la Wimbledon în care se observă clar că Meghan Markle și Kate Middleton discută ca între două prietene, experții regali au ajuns la concluzia că legătura dintre ele este mai puternică decât în trecut. Acum, reporterul regal Carolyn Durand face un pas înainte și spune că Meghan și Kate își scriu constant mesaje și vorbesc chiar și la telefon.

Carolyn a continuat prin a explica: „Kate a fost o sursă incredibilă de sprijin pentru Meghan în zilele anterioare nașterii lui Archie și, în ciuda zvonurile conform cărora s-ar fi certat, fac parte din aceeași familie și au o prietenie foarte frumoasă. Vorbesc și își trimit mesaje regulat, au mai multe lucruri în comun, iar Kate a vrut să se asigure că Meghan se simte binevenită în familie.” Deși au existat câteva neînțelegeri între ducese, așa cum au declarat și corespondenții regali, relația dintre cele două s-a îmbunătățit considerabil.

Apariția lui Kate Middleton și Meghan Markle împreună la Wimbledon a fost atent studiată și analizată de toată lumea, printre care și experți în limbajul corpului.

În încercarea de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.