Cum coafăm bobul în 2019

0

OK, deci în sfârșit te-ai hotârât să-ți scurtezi drastic părul, pentru că e mai cool, mai șic și oricum se face prea cald. Sau poate ai făcut-o deja și nu mai știi cum să ți-l aranjezi? Indiferent de stadiu, inspiră-te din coafurile inedite ale acestui sezon!

1. Formă nedefinită

Multe dintre coafurile propuse pe catwalk pentru tunsoarea bob în acest sezon (și crede-mă că aceste show-uri au un moodboard, un plan concret și o groază de hairstiliști în spate) arată ca și cum modelele s-ar fi spălat seara pe păr, iar apoi s-au culcat cu părul umed. Acesta s-ar fi frecat de pernă toată noaptea, iar a doua zi are o formă nedefinită. Chiar asta poate fi și strategia’ ta de coafare, pentru că rezultatul e similar.

2. Slick back

Un look clasic, androgin, care se pretează boburilor tunse drept. Pe părul proaspăt spălat, umed, aplică o spumă sau o ceară, în funcție de cât de rigidă vrei să fie coafura. Trasează o cărare pe mijloc și piaptănă părul pe spate, cu ajutorul unui pieptăn cu dinții rari, et voila!

3. Grunge

Dacă ai un bob asimetric, cu breton și te-ai săturat de acel aspect messy, încearcă un look grunge, umed. Aplică un produs de fixare cu ajutorul degetelor și, dacă e cazul, pulverizează fixativ pentru a obține acel efect wet, ca și cum tocmai ai dansat prin ploaie.

4. Retro

Inspirat din coafurile masculine ale anilor 60-70, bobul în scări cu breton gros arată excelent coafat în bucle mari. Poți folosi ondulatorul sau bigudiurile calde. Însă secretul acestui look e să folosești cât mai puține produse de styling, dacă nu cumva deloc. Dacă simți că nu ai suficient volum, pulverizează șampon uscat la rădăcină și distribuie…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.