Cum au sărbătorit Ducii de Sussex un an de la căsătorie | Străine, Vedete

0

Nunta regală a fostei actrițe americane, Meghan Markle, cu Prințul Harry al Marii Britanii a fost cel mai așteptat și mediatizat eveniment al anului 2018. Cei doi au rostit jurămintele de iubire în Capela St. George de la Castelul Windsor, în data de 19 mai. Milioane de oameni din toată lumea au privit din fața ecranelor grandiosul eveniment.

 

Unul dintre cele mai așteptate momente ale acelei zilei a fost apariția lui Meghan Markle în rochie de mireasă, o creație Givenchy simplă, dar extrem de elegantă. Ținuta a fost completată de un voal care a măsurat cinci metri și care a fost prins cu o tiară cu diamante ce i-a aparţinut reginei Mary. Pentru buchetul de mireasă, Ducesa de Sussex a ales flori din grădina Palatului Kensington, culese chiar de Prințul Harry.

ducii de sussex

 

Cum au sărbătorit Ducii de Sussex un an de la căsătorie

Pentru a marca un an de la fericitul eveniment, Ducii de Sussex au făcut publice câteva imagini nemaivăzute din ziua în care au devenit soț și soție. Selecția de fotografii arată momente „din spatele scenei”. Videoclipul a fost urcat pe contul oficial al Ducilor de Sussex de pe platforma de socializare Instagram.

Fanii cuplului regal au fost invitați să își amintească de acea zi specială și prin piesa aleasă pentru a însoți colecția de fotografii, „This Little Light of…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.