Cum arată vila în care locuiește Thalia. Simplitate și bun gust

0

Artista mexicană Thalia locuiește într-o vilă superbă alături de familia sa.

De când s-au căsătorit, în anul 2000, cântăreața și actrița mexicană Thalia și producătorul Tommy Mottola au adunat o avere de 250 de milioane de dolari, dintre care 50 de milioane au provenit doar din munca artistei.

Cu conturi grase în bancă, cei doi își permit orice. Thalia și Tommy Mottola locuiesc într-o vilă superbă.

Partenerul de viață al artistei mexicane a fost cel care a difuat, pe contul său de Instagram, o filmare cu câteva cadre de la reședința lor.

Vila Thaliei și a lui Tommy Mottola este una în care predomnină simplitatea și bunul gust.Casa este una foarte luminoasă, cu multe ferestre. Mobilierul este modern și confortabil.

Grădina vilei este spectaculoasă, cu mult spațiu verde și aranjată astfel încât să fie o adevărată oază de liniște pentru familie.

În anul 2000, Tommy Mottola s-a căsătorit cu Thalia. Cuplul are doi copii: Sabrina Sakae, care a venit pe lume în 2007, și Matthew Alejandro, care s-a născut în anul 2011.

Tommy Mottola a fost căsătorit de trei ori.  În anul 1971, acesta s-a însurat cu Lisa Clark, de care a divorțat în anul 1990. Din mariajul lor au rezultat doi copii: Michael și Sarah. În iunie 1993, Tommy Mottola s-a căsătorit pentru a doua oară, de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.