Cum arată și ce face astăzi „Domnul Problemă”. Au trecut aproape 20 de ani de la lansarea hitului „Senorita (Beau, beau)” | Româneşti, Vedete

0

Domnul Problemă, pe numele său real, Bogdan Tașcău, s-a însurat între timp și și-a schimbat radical cariera: ”Am peste 20 ani de experiență în domeniul managementului și producțiilor muzicale, timp în care am descoperit metode creative și inovative de a-i ajuta pe oameni să își urmeze visurile”, – a declarat Dl. Problemă pentru Libertatea.

 

Bogdan Tașcău, care pe 20 martie va împlini vârsta de 42 de ani, susține astăzi cursuri de dezvoltare personală la o școală deschisă de soția lui. Acesta promovează cursuri motivaționale și le dezvăluie cursanților secretele succesului.

Bogdan Tașcău se recomandă ca specialist în team-building-uri corporate, evenimente de celebrare și traininguri tematice, precum și mentoring & training pentru dezvoltarea de abilități specifice – tehnici de comunicare non-verbală, branding personal sau dezvoltarea creativității în producții muzicale, publicitate, punctază sursa citată.

Cum arată și ce face astăzi "Domnul Problemă". Au trecut aproape 20 de ani de la lansarea hitului „Senorita (Beau, beau)”

Bogdan Tașcău a fost cel care a pus bazele unor formații de succes ca Todomondo, Free Dejays și Alb&Negru, iar în prezent, din noua postură, îi predă cursuri inclusiv lui Aurelian Temișan: ”Știu clar că, atât timp cât trăim, învățăm. Și cred cu tărie principiul asta. Nu putem fi perfecți în fiecare secundă, însă important e să vrem să știm unde ne…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.