Cum arată sărbătorile de iarnă pentru Iulia Albu. „Nu îmi place să am brad natural”

0

 

Fashion-editorul Iulia Albu așteaptă și ea sărbătorile de iarnă. Vedeta a mărturisit că nu îi plac brazii naturali, dar că a mai împodobit câte unul de dragul fiicei ei, Mikaela.

„În primul rând mie nu îmi place să am brad de Crăciun natural, pentru că nu sunt de acord. Recunosc că pentru fiica mea am cumpărat câţiva ani unii naturali, dar acum ea e destul de mare încât să înţeleagă ideea de responsabilitate socială, aşa că anul acesta vom avea altceva.

Oricum, un brad care mie îmi place şi care mă reprezintă e cel pe care l-am făcut pentru un proiect de la facultate, acum câţiva ani. Era pe o structură metalică reciclată şi a şi fost expus de un magazin mare, cu produse de designer”, a declarat Iulia Albu pentru protv.ro.

Vedeta a mărturisit că cele mai frumoase sărbători de Crăciun le-a avut alături de actualul ei iubit și de fetița ei.

„Îmi place să recreez magia pentru fiica mea. Mai în glumă, mai în serios, îi mai zic că eu îl consiliez pe Moşu’ cum să se îmbrace. Iar cu iubitul meu, alături de care sunt de trei ani, am petrecut cele mai frumoase sărbători la Londra. Ce s-a întâmplat acolo însă, de a fost aşa frumos, rămâne între mine şi iubitul meu, haha”, a afirmat fashion-editorul.

Citește și: ANALIZĂ EURO. Tricolorele au…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.