Cum arată Raluca Pascu după cele două sarcini? Vedeta a trecut testul costumului de baie pe plajă!

0

Raluca Pascu a uimit pe toată lumea atunci când s-a afișat pe plajă. Soția lui Pepe a îmbrăcat costumul de baie și, după două sarcini, surpriză! Vedeta se poate mândri cu o siluetă perfectă și un corp bine definit,

Pepe și Raluca s-au gândit să petreacă puțin timp pe litoral, însă mare le-a fost surprinderea atunci când au remarcat cât de aglomerate erau plajele din Mamaia. În schimb, soția cântărețului a reușit să întoarcă toate privire asupra ei. Se pare că vedeta are un corp de invidiat și nu se teme să îl arate.

Raluca Pascu se străduiește să își recapete silueta după cele două sarcini. Și-a luat soțul și împreună au plecat la mare. Iar aici, a făcut proba costumului de baie pe care, l-a trecut cu bine. Vedeta susține că se duce adesea la sală pentru a avea abdomenul plat. De asemenea, nici celulita nu pare a fi o problemă pentru soția lui Pepe.

Pepe și Raluca au o relație de 8 ani.

Pepe a dezvăluit cum a reușit să o cunoască pe femeia care i-a dăruit două fetițe. După primul contact vizual, artistul s-a îndrăgostit nebunește. Pepe a îndrăgit la Raluca că este o femeie cuminte și cu capul pe umeri.

„Eram la un concert într-un restaurant pe care îl avea tatăl meu. Înainte să intru pe scenă am văzut-o. Era îmbrăcată în roşu. Am…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.