Cum arată prietenia dintre Emilia Clarke și Kit Harington

0

De-a lungul celor opt sezoane a serialului Game of Thrones, Emilia Clarke și Kit Harington au împărțit multe momente, atât bune, cât și mai puțin plăcute. Deși au existat mai multe zvonuri care spuneau că cei doi ar fi și într-o relație, ei se înțeleg extrem de bine și au devenit apropiați.

Kit Harington a dezvăluit cum a fost momentul în care s-a întâlnit pentru prima oară cu Emilia Clarke. „Îmi amintesc destul de vag momentul în care m-am întâlnit pentru prima dată cu Emilia. A fost la barul hotelului Belfast, înainte să înceapă sezonul 1. Am fost impresionat de prezența ei și de simțul umorului pe care îl avea. Am devenit prieteni destul de repede.”

Ulterior, a declarat pentru Esquire faptul că, de fapt, s-au întâlnit la barul hotelului Fitzwiliam. „Vorbeam cu Rich Madden la bar, iar el mi-a spus: ‘Am întâlnit-o pe noua Daenerys și este minunată.’ Iar eu i-am spus: Serios? Nu am întâlnit-o încă.

Înainte ca cei doi să joace în serialul Game of Thrones, ei au pozat pentru Rolling Stones, într-o ipostază extrem de fierbinte, mai exact sărutându-se, moment în care chimia…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.