Cum arată Mona Nicolici, la 13 ani după ce s-a retras din televiziune

0

Acum, fosta vedeta TV lucrează într-o companie multinațională și este foarte fericită  cu ceea ce face. Deși au trecut 13 ani  de când a prezentat ultimul jurnal, Mona Nicolici pare neschimbată. Atunci când a fost întrebată despre cele mai mai importante decizii pe care le-a luat, fosta prezentatoare tv a răspuns sincer.

„Să părăsesc televiziunea când am simţit că nu mai e locul în care pot să aduc ceva bun oamenilor care mă privesc. Să nu rămân în politică atunci când am descoperit că nu e pentru şi despre oameni. Să renunţ la iubirea mea de-o viaţă, televiziunea, pentru un post într-o corporaţie’, a spus recent Mona Nicolici.

În urmă cu ceva timp, fosta parteneră de platou a lui Radu Coșarca l-a prezentat prietenilor pe cel mai bun amic al ei. „Bunul meu prieten. Nelipsitul meu partener. 4 ani de când a decis că lumea asta e făcută pentru noi. Si s-a hotarat sa ma ceară de stăpână. La multi ani, Athos Nicolici!’, a scris Mona Nicolici pe Facebook.

Citește și

Cu 3 stenturi la inimă, Jean Paler încalcă sfatul medicilor, din cauza sărăciei. Muncește mult, nu se odihnește și mănâncă aiurea

 

 

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.