Cum arată Kevin Sorbo, actorul care l-a interpretat pe Hercule FOTO | Străine, Vedete

0

Trecerea timpului și-a lăsat amprenta asupra lui Sorbo, care nu mai are mușchii ce l-au consacrat și i-au adus multe roluri. Ba mai mult, actorul are puțină burtică, iar ridurile i-au brăzdat chipul.

Kevin Sorbo

Deși nu mai arată la fel, Kevin, în vârstă de 60 de ani, și-a păstrat zâmbetul care a cucerit milioanele de femei ce l-au admirat din fața televizoarelor.

Ultima apariție pe covorul roșu a avut-o în urmă cu aproape trei ani, alături de soția sa.

Cum arată Kevin Sorbo, actorul care l-a interpretat pe Hercule FOTO

Kevin și Sam Sorbo

Cine este Kevin Sorbo

Kevin David Sorbo este un actor american cel mai bine cunoscut pentru rolurile sale: Hercule în „Hercules: The Legendary Journeys”, Căpitan Dylan Hunt în „Andromeda” și Kull în „Kull cuceritorul”.

Cum arată Kevin Sorbo, actorul care l-a interpretat pe Hercule FOTO

Kevin Sorbo în „Kull Cuceritorul”

Între timp, actorul s-a dedicat scrisului și a publicat mai multe cărți, precum „True Strenght: My Journey from Hercules to Mere Mortal – and How Nearly Dying saved my life” (2011) și „Share The Light” (2018).

Înainte de a deveni celebru cu rolul lui Hercule, Kevin Sorbo și-a câștigat existența ca model și chiar a lucrat pentru celebrul designer Gianni Versace, care l-a hărțuit sexual.

El a vrut să mă întâlnească datorită înălţimii mele, voia să iau parte la show-urile de modă alături de femei la fel de înalte ca mine. Ulterior, am fost invitat la…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.