Cum arată iubitul lui Tiffany Trump, fiica cea mică a președintelui Statelor Unite ale Americii

0

Tiffany Trump și-a prezentat oficial iubitul, la Casa Albă

Tiffany Trump (25 de ani) și-a prezentat oficial iubitul, pe Michael Boulos, moștenitorul imperiului Boulos Enterprises. Fotografia a fost realizată la Casa Albă, semn că relația celor doi este oficială și Tiffany i l-a prezentat tatălui său pe Michael.

Tiffany a postat pe data de 14 decembrie o fotografie cu ea în fața unui pom de Crăciun de la Casa Albă, iar acum 2 zile o altă imagine din aceeași locație în care este și iubitul său. Fiica președintelui purta aceeași rochie, de unde ne putem da seama că fotografiile au fost făcute în același timp.

Tiffany Trump este singurul copil al Marlei Maples cu Donald Trump. Ea a fost numită de către părinții ei după Tiffany&Company (tatăl ei a cumpărat drepturile asupra companiei în 1980, ceea ce i-a permis să construiască Turnul Trump de pe Fifth Avenue). Tifanny a fost crescută de mama ei, în California, unde a trăit până la absolvirea liceului. A fost educată la Viewpoint School în Calabasas, California și este din 2016 absolventa a Universității din Pennsylvania, unde a absolvit cursuri de sociologie și studii urbane.

Sursă foto: Instagram, Northfoto.com

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.