Cum arăta Hillary Clinton în tinerețe. Fosta Primă Doamnă a Americii, de o frumusețe răpitoare

0

Cum s-au cunoscut Hillary și Bill Clinton

Hillary Rodham și Bill Clinton urmau aceeași facultate de Drept la Yale, în anul 1971. Amândoi se aflau la bibliotecă, iar el nu putea să își ia privirea de la ea. Atunci, Hillary a decis să facă primul pas și să îi vorbească.

Studiam la bilbiotecă, iar Bill stătea în ușă, vorbind cu alt student – și am observat că se tot uita la mine. Făcea asta întruna. Așadar m-am ridicat de la birou, am mers la el și i-am spus: dacă vei continua să te uiți la mine iar eu voi continua să te privesc înapoi, așa că mai bine facem cunoștință. Sunt Hillary Rodham. Și asta a fost”, a declarat fosta Primă Doamnă a Americii pentru Clinton House Museum.

După câteva zile au ieșit la o primă întâlnire.

Cererea în căsătorie

Bill Clinton a cerut-o de mai multe ori pe Hillary de soție, înainte ca aceasta să accepte propunerea.

Eram extrem de îndrăgostită de el dar foarte confuză în legătură cu viitorul meu și viața mea. Așa că am spus NU nu acum când voiam să zic de fapt acordă-mi timp”, a povestit ea.

În 1974, Hillary s-a mutat în Arkansas pentru a fi alături de viitorul ei soț. În timpul unui călătorii în Nord-Est, Bill a fost atât de stresat că Hillary era plecată încât a cumpărat o casă mică în care să locuiască împreună la…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.