Cum arată fratele lui Smiley și cu ce se ocupă acesta FOTO | Româneşti, Vedete

0

Pe Smiley îl cunoaște întreaga țară, fiind unul dintre cei mai iubiți artiști din România. Dar puțină lume știe că acesta are un frate mai mic.

Filip Maria are 29 de ani și a fost student al Facultății de Construcții din bucurești. În prezent el este manager la HaHaHa Production.

Smiley a postat o fotografie pe Facebook, în care apare alături de fratele lui (foto stg) și de Șerban Cazan.

Alături de imagine, artistul a scris: „Dacă-mi vine vreun nume, cred că-mi fac boy band”.

Smiley, pe numele său adevărat Andrei Tiberiu Maria, a devenit cunoscut la începutul anilor 2000, odată cu înființarea trupei Simplu.

Trupa Simplu a fost înființată în anul 2000, după ce două formații rivale de break-dance – Mesaj Nou din care făceau parte CRBL (Eduard Andreianu), Francezu (Viorel Alexe), Piticu (Ionuț Dumitru), Omu’ Negru (Laurențiu Ionescu) si Extreme din care faceau parte Vaceff Braun Alexandru (Taz) si Dumitriu Constantin Mircea (Bebico) – s-au unit. La scurt timp, băieții l-au cooptat și pe Smiley (Andrei Maria), vocalistul grupului, și au lansat mai multe hituri, printre care „Să zburăm spre cer”, „O secundă” și „Jumătatea ta”. 

Simplu a scos pe piață primul album, „Provocarea”, în anul 2000, lansand primul single care purta numele albumului. Urmatorul album „X-trem…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.