Cum arată fiica lui Nick, fostul coleg al Deliei din trupa N&D | Româneşti, Vedete

0

Nick, pe numele său real, Nicolae Marin, este căsătorit cu Cătălina (foto), marea sa iubire încă de pe vremea când făcea furori cu trupa N&D, și au împreună o fată, pe nume Andreea, în vârstă de 12 ani.

Adolescenta este vlogger și, în plus, este atrasă de muzică, punând, alături de tatăl său, bazele unui proiect în acest sens: „Merge și Andreea la discotecă. Fiind un festival, are voie. Pregătim un festival în iunie…„, – a spus Nick în emisiunea Vorbește lumea, de la Pro TV.

Cum arată fiica lui Nick, fostul coleg al Deliei din trupa N&D

Andreea, fiica sa, l-a completat: „Eu voi sta în zona VIP, voi lua interviuri artiștilor, voi face vlog, voi arăta generației mele cum se distrau părinții noștri, ce muzică ascultau”.

Cum arată fiica lui Nick, fostul coleg al Deliei din trupa N&D

Nick s-a schimbat mult după ce trupa N&D s-a desființat. După ce o perioadă bună de timp s-a confruntat cu kilogramele în plus și a încercat să reînvie proiectul alături de alte tinere dornice de afirmare, acesta a renunțat la imaginea de băiat de cartier și a devenit un tată responsabil, fiica sa având doar cuvinte de laudă despre el: „Tata poartă în buzunar o măsea de minte pe post de talisman. Dacă o muscă intră în casă, el o prinde și îi dă drumul pe geam, căci îi este milă să o omoare” .

Sursă foto: Libertatea

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.