Cum arată fiica lui Mugur Mihăescu, actorul din „Vacanța Mare” | Româneşti, Vedete

0

Mugur Mihăescu, în vârstă de 51 de ani, cunoscut pentru interpretarea de excepție a personajelor Leana și Garcea, joacă în realitate cu mult talent și devotament rolul de familist convins. Actorul este însurat cu Rodica Mihăescu și au împreună o fiică, pe nume Ivona, în vârstă de 21 de ani.

Ivona Mihăescu studiază și lucrează în Londra și chiar dacă Mugur și-ar fi dorit ca fiica sa să urmeze cursurile Facultății de Medicină, aceasta a preferat să învețe administrarea afacerilor. De altfel, tatăl său nu i-a interzis niciodată nimic, însă o singură mare rugăminte a avut: „Fiicei mele nu i-am interzis nimic cu desăvârșire. Pentru mine există o singură poruncă: „Nu face rău!”. Și dacă ea va înțelege această poruncă, dată de o morală și de o bună creștere, cred că a înțeles esențialul”, – povestea în trecut Mugur Mihăescu într-o emisiune de televiziune.

Cum arată fiica lui Mugur Mihăescu, actorul din "Vacanța Mare"

Ivona, fiica lui Mugur Mihăescu, a absolvit în anul 2016 Liceul „Gherghe Lazăr”, secția Științe ale Naturii, iar examenul de Bacalaureat l-a promovat cu mediat 9,95.

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.