Cum arăta Ela Crăciun pe vremea când era bebeluș

0

Vedeta TV a ales să publice două fotografii personale, în oglindă, însă nu la distanță de 10 ani, așa cum fac mai toți cei care aleg hashtagul #10yearchallenge, ci la un interval de 36 de ani.

Mai exact, Ela a postat o fotografie recentă în care își ține în brațe băiețelul de 3 luni, și, comparativ, o fotografie în care avea, la rândul ei, 3 luni, și era ținută în brațe de mama ei. Știu că #10yearchallenge e ceea ce ați văzut în ultimele zile, dar eu am zis să îndrăznesc mai mult și să vă arăt o poză cu mine de acum 36 de ani, pe când eram de-o seamă cu Nicholas. La mulți ani, Nicholas! Sper să duci tradiția mai departe’, a scris vedeta pe pagina ei de Instagram, atrăgând mii de aprecieri din partea fanilor săi.

Mulți dintre aceștia i-au transmis că cel mic seamănă la perfecție cu ea: Ce să mai, Nicholas este copia ta!’, Ce seamănă cu tine!’, Wow și iar Wow!’, sunt doar câteva din comentariile primite. Nicholas a împlinit zilele trecute trei luni. Este cel de-al treilea copil al vedetei. Ela Crăciun mai are un băiat, Alex, în vârstă de 13 ani, și o fetiță. Alesia, de 7 ani.

Citește și

Învinovățirea victimelor! 12 judecători români au considerat că dacă fetele minore violate nu au spus părinților, tăcerea e dovada că și-au dat consimțământul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.