Cum arată Bobby din Dallas la 69 de ani

0

Ajuns la aproape 70 de ani, pe care îi va împlini în luna martie, Duffy avea părul lung, alb și prins în coadă. De asemenea, purta mustață și o barbă nerasă, complet diferit față de felul în care arăta atunci când juca în Dallas.

Patrick a apărut în serialul episodul de Crăciun al serialului American Housewife și l-a jucat pe tatăl lui Katie Otto, personajul principal al filmului.

Patrick Duffy a devenit celebru după ce l-a jucat pe petrolistul Bobby Ewing în serialul Dallas, lansat în 1978. Filmul care a avut 157 de episoade și a cunoscut un succes uriaș și în România, este una dintre cele mai lungi drame difuzate în prime-time în Statele Unite.

Bobby, spre deosebire de fratele său mai mare nemilos, J.R. (Larry Hagman), juca rolul unui petrolist care dorea să joace corect într-un domeniu în care așa ceva pare greu de crezut.

Foto: ABC/Michael Ansell

Citește și: Nu le rata când apar la cinema! Care sunt cele mai așteptate filme din 2019. Revin pe marele ecran regizori precum Quentin Tarantino, Martin Scorsese, James Cameron sau frații Russo

 

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.