Cum a trecut Angelina Jolie peste momentele grele din viață

0

Angelina Jolie nu a fost mereu aşa de puternică precum o vedem astăzi şi a fost nevoită să treacă peste mai multe obstacole în viaţă. „Sunt la fel ca toţi ceilalţi..în special în ultimii ani, care nu au fost chiar cei mai uşori din viaţa mea şi nu m-am simţit atât de puternică. Este ceva care te face să nu te simţi mereu puternică. Sunt atât de recunoscătoare că am ocazia de a interpreta astfel de personaje, care îmi reaminesc de fiecare dată de cât de puternică sunt,’ a declarat Angelina.

În vârstă de 44 de ani, Angelina Jolie speră ca şi ceilalţi să aibă încredere în puterile lor, mai ales după ce o vor vedea interpretând aceste roluri. Pentru Maleficient: Mistress of Evil, ea a declarat că a intrat cu adevărat în pielea personajului.

Odată cu rolul Thena, din noua producție a Universului Marvel, The Eternals, va putea şi mai mult să îşi forţeze limitele: „Uneori te simţi extrem de slăbită şi ai nevoie de ceva care să te ridice. Acum, pentru rolul Thena’, am nevoie de exerciţiu deoarece ea este mult mai pozitivă, sănătoasă, dar şi agresivă. E posibil să nu funcționeze de fiecare dată aceste…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.