Cum a slăbit Elena Ionescu, ex-Mandinga, după naștere. A dat jos 10 kilograme

0

Elena Ionescu arată foarte bine. Artista a explicat cum a reușit să scape de kilogramele acumulate în timpul sarcinii. Vedeta a dat jos 10 kilograme.

„Nu ţin dietă. Secretul este să mâncăm sănătos, să ne hidratăm corespunzător şi să nu ne programăm cinele la ore târzii. Eu am avut 64 de kilograme în timpul sarcinii. La scurt timp după ce am născut cântarul îmi arăta 57 de kilograme, iar acum la 6 luni de la naştere, am cu 10 kilograme mai puţin şi sunt foarte mulţumită”, a explicat Elena Ionescu, potrivit click.ro.

Elena Ionescu, fosta solistă a trupei Mandinga a devenit mămică pentru prima oară în data de 3 august 2018.Atunci, vedeta a adus pe lume un băiețel care a primit numele Răzvan.  Solista este căsătorită cu Dragoș Stanciu.

Citește și: Filiera italiană! O nouă pacientă mutilată la nas de Matthew Mode își amintește că „medicul chirurg” a intrat în sala de operație alături de un prieten, Michelle di Chirico, un dentist! „Când mi-a dat pansamentul jos, nasul meu arăta ca un şniţel bătut pe tocător”

 

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.