Cum a reușit renumitul actor Dorel Vișan să învingă boala care îl măcina

0

Renumit pentru rolurile sale din filme românești cum ar fi “Moromeţii”, “Occident” sau “Un bulgăre de humă”, Dorel Vişan este unul dintre cei mai mare actori pe care țara noastră i-a avut. Din păcate însă, boala a fost cât pe ce să îl răpună. S-a vindecat însă printr-o metodă uimitoare, pe care a împărțit-o cu toată lumea într-un interviu.

Dorel Vișan a dezvăluit, într-o emisiune la Antena Stars, că s-a vindecat de boala sa cronică de ficat cu puterea minții! Vișan fusese diagnosticat cu hepatită virală, iar medicii nu i-au mai dat multe șanse de supraviețuire. A căutat în nenumărate locuri terapii și tratamente pentru a învinge boala.

De asemenea, actorul a și povestit despre momentul în care și-a pierdut soția și a dat buzna în alcool pentru a-și vindeca rănile.

„În India a fost un mare înţelept care spunea aşa: Dacă ai o suferinţa şi există o cale de a scăpa de ea, nu trebuie să îţi faci probleme. Urmăreşti calea respectivă şi ai scăpat, dar dacă nu există nicio cale de a scăpa de ea, atunci nu are rost să îţi faci probleme. (…)

Niciodată nu am vorbit despre viaţa mea intimă, nu le expun. Eu am avut o mare suferintă, soţia mea s-a îmbolnăvit foarte tânără. Avea 48 de ani şi a plecat. Am avut o cădere psihică,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.