Cum a reușit Monica Anghel să slăbească 40 de kilograme: ”Am slăbit foarte sănătos și frumos”

0

Monica Anghel a reușit să slăbească aproape 40 de kilograme, iar odată cu această transformare uimitoare, aceasta și-a adaptat și stilul vestimentar. Mai clar, vedeta a renunțat la rochiile largi, în favoarea celor mulate, dar a și optat pentru blugii rupți, ce pare să îi îndrăgească.

A fost nevoită să slăbească din cauza operației la coloană pe care a suferită acum doi ani de zile, iar de-a lungul timpului a reușit să scape de 40 de kilograme. În plus, acum artista face mult sport și nu mai puțin de 600 de abdomene pe zi. De asemenea, cântăreața se declară mai bine ca niciodată.

”Am slăbit foarte sănătos, frumos şi asta datorită prietenei mele Ionela Preda, cel mai bun fizioterapeut pe care îl are ţara asta. Al ei, dar şi datorită kinetoterapeutului, al psihologului, pentru că este foarte important să stăm bine cu echilibrul când ne apucăm să ne schimbăm viaţa, cât şi a unui nutriţionist.

Fiecare dintre aceşti oameni are un rolul destul de important în acestă întâmplare frumoasă şi echilibrată din viaţa mea. Fac şi sport cu kinetoterapeutul. El ne ajută să facem gimnastica, astfel încât să nu ne distrugem articulaţiile, cum este cazul meu care am fost operată pe coloană’” a mărturisit Monica Anghel, conform viva.ro

În plus, vedeta a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.