Cum a reușit câștigătorul Chefi la cuțite, Mihai Munteanu, să slăbească 50 de kilograme în timp record

0

Câștigătorul sezonului 6 Chefi la cuțite este greu de recunoscut după ce a reușit să ajungă de la 170 de kilograme la mai puțin de 100. Mihai Munteanu, sau Munti, după poreclă, și-a tăiat stomacul și și-a schimbat radical stilul de viață.

Munti a reușit să cucerească publicul în emisiunea culinară pe care a și reușit să o câștige și mai mult, a surprins lumea cu decizia sa de a împărți premiul de 30.000 de euro cu echipa sa, alături de care a luptat în finala ultimului sezon al celui mai iubit show culinar.

Concurentul a luat mai apoi o altă decizie uimitoare: aceea de a opta pentru o operație de gastric sleeve, adică o micșorare de stomac. De la 170 de kilograme cât avea inițial, concurentul a reușit să slăbească foarte mult.

„Era normal la un moment dat să fac chestia asta, mai ales că am avut-o şi pe logodnica mea aproape. Ea şi-a făcut chestia asta acum un an jumate. Chiar mai dă jos şi acum. Are o mică problemă cu ronţăitul. Ea m-a îndemnat oarecum. Nu mai pot cu dietele. Am făcut chestia asta. Mi-a fost frică. 20 000 de chestii mi-au trecut prin cap. (…) Nu înţeleg lumea care-şi face operaţie şi se apucă să bage… eu mă văd pe mine acum. Nu mai pot. 20 de zile după operaţie ai dietă. Nu ai cum să bagi în tine. Un an de zile nu mai ai…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.