Cum a reușit Andreea Antonescu să depășească cele mai grele clipe din viață: „Am încercat să cer ajutorul persoanelor de specialitate”

0

Andreea Antonescu a mărturisit că nu a putut să treacă de una singură peste decesul tatălui ei și că a avut nevoie de mai bine de patru ani de consiliere psihologică după ce și-a pierdut părintele. Ei bine, acum Andreea a reușit să își revină, și nu oricum!

Andreea Antonescu, una dintre cele două jumătăți ale fostei trupe Andre, este o femeie foarte puternică și dinamică. Cu toate acestea, la fel ca în viața oricăruia dintre noi, apar momente pe care uneori nu le putem depăși fără ajutor de specialitate. Prin astfel de clipe a trecut și vedeta noastră, după ce și-a pierdut tatăl. Andreea a reușit astfel să treacă peste acest episod doar prin consilierea psihologică dar și prin cărți de specialitate.

„Mă mândresc cu o întreagă bibliotecă pe care mi-am creat-o singură, în general sunt cărți de autoeducare. În momentul în care am fost pusă într-o anumită situație în viața mea, pe care am considerat că nu o pot depăși de una singură, e un subiect foarte greu pentru mine, am încercat să cer ajutorul persoanelor de specialitate care mi-au înmânat aceste cărți, cărți care pe mine m-au ajutat ca om, să plec de undeva de jos și să ajung undeva sus, și aici mă refer pur și simplu la sufletul meu, la nimic altceva. Am fost la o terapeută. Era anul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.