Cum a reacționat Victoria Beckham când a aflat că Meghan Markle îi poartă creațiile

0

Dintre toate celebritățile care au ales să-i poarte creațiile, Victoria Beckham a admis că s-a simțit onorată văzând-o pe Ducesa de Sussex optând pentru piesele sale vestimentare. În timpul emisiunii Live! With Kelly and Ryan, difuzată la începutul acestei săptămâni, designer-ul și-a amintit cum s-a simțit când a văzut fotografiile cu Meghan îmbrăcată într-o ținută complet formată din creațiile sale.

Meghan Markle a ales o ținută semnată Victoria Beckham în totalitate, în ziua de Crăciun, când a participat la festivitățile din Sandringham. Ducesa a accesorizat rochia cu o haină de aceeași lungime, cizme și o geantă, toate din colecția Victoriei. „A fost atât de frumoasă. A fost o surpriză minunată de care am avut parte în dimineața de Crăciun. Cred că este o femeie atât de frumoasă, de puternică și de minunată, deci a fost o onoare imensă’, a spus Victoria în timpul emisiunii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Meghan and Harry are kicking off the new year with a visit to the town of Birkenhead, Merseyside, on Monday, Jan. 14. First, the Duke and Duchess of Sussex will head to Hamilton Square to unveil a plaque for a new sculpture marking the 100th anniversary of celebrated poet and soldier Wilfred…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.