Cum a răspuns Lady Gaga la zvonurile că ar fi însărcinată

0

După zvonurile apărute în mediul online în ultima perioadă, conform cărora ar aștepta un copil, Lady Gaga a vrut să lămurească situația, Artista le-a spus fanilor, prin intermediul rețelelor de socializare că este adevărat, este însărcinată, dar cu munca pentru noul album, conform Mediafax.

Gaga le-a scris admiratorilor pe Twitter că ar trebui să se aștepte la noi piese din partea ei, ce vor apărea pe un album: „Zvonuri că sunt însărcinată? Da, sunt însărcinată cu #LG6”, referindu-se la cel de-al şaselea album de studio pe care urmează să îl lanseze.

De curând, cântăreața a fost ținta tabloidelor și pentru că apăruseră speculații potrivit cărora aceasta ar avea o relație amoroasă cu Bradley Cooper, alături de care a jucat în „A Star Is Born/ S-a născut o stea”. Chimia dintre cei doi a aprins imaginația internauților, care s-au grăbit să tragă concluzii.

„În primul rând, social media este toaleta internetului şi ce a făcut din pop culture este abisal. Oamenii au văzut dragoste, şi ce crezi, asta am vrut să vedeţi. Este un cântec de dragoste, filmul este o poveste de dragoste”, a declarat Lady Gaga într-o emisiune televizată, despre momentul plin de tandrețe pe care l-a trăit alături de actorul Bradley Cooper.

Nominalizată la Premiile Oscar 2019, la categoria „Cea mai…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.