Cum a petrecut Bianca Brad de ziua ei de naștere. A împlinit 51 de ani, dar nu-i arată

0

Bianca Brad a împlinit 51 de ani în data de 27 ianuarie. Artista a mărturisit că a avut parte de una dintre cele mai frumoase aniversări din viața ei.

În ciuda vârstei din buletin, Bianca Brad arată extraordinar de bine. Nu-și arată nici pe departe vârsta reală. Este la fel de frumoasă și de plină de energie ca pe vremea când abia își făcea debutul pe scena artistică din România.

„Simt nevoia să povestesc puțin despre ziua mea de naștere, de anul acesta, care a fost una dintre cele mai frumoase de până acum! ?

Am început-o dansând, așa cum nu am mai făcut-o de foaaaaarte mult timp… nepermis de mult!!!!??
Apoi, după doar 3-4 ore de somn?, am continuat-o în rugăciune, la Sfânta Liturghie, unde am primit cel mai emoționant dar: Sfânta Taină a Împărtășaniei, și toți cei prezenți în Biserică mi-au cântat La Mulți Ani!??

A doua parte a zilei am petrecut-o alături de mica mea familie și câțiva prieteni dragi, într-un ambient liniștit și foarte plăcut…?
Toate acestea în condițiile în care nu am planificat absolut nimic!!!!☺ Pur și simplu s-au întâmplat și s-au desfășurat într-o armonie perfectă! ?

Din când în când, mai dădeam drumul la internet, ca să pot comunica cu câteva persoane, moment în care începeau să intre, la foc automat, mesajele de la cei…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.