Cum a început ziua de naștere a Adelinei Pestrițu. „Sunt distrusă după ce m-am culcat la 5 dimineața”

0

 

În data de 2 februarie, Adelina Pestrițu împlinește 32 de ani. Bruneta se pregătește de petrecere. Evenimentul va avea loc la același restaurant unde fosta asistentă TV și-a botezat fiica. În același loc se pare că va avea loc și nunta Adelinei Pestrițu cu Virgil Șteblea. Pe Instagram, Adelina Pestrițu a povestoit cum a început ziua ei de naștere.

„M-am trezit la ora 10, mă duc să mă machiez, sunt distrusă de somn după ce m-am culcat la ora 5 dimineața. Îmi cade capul de somn, dar mă machiez și mă întorc acasă și o să dorm puțin. Mulțumesc pentru toate mesajele pe care mi le-ați dat”, a povestit bruneta.

„Este un sentiment tare plăcut să vezi cum sute de oameni petrec alături de și pentru tine. Am spus sute pentru că și de data aceasta estimez că vor fi în jur de 150-200 de prieteni lângă mine…

…Am ales Taraful din Clejani pentru că Viorica alături de toți ai ei este super pricepută într-ale cântatului și nu numai, dar și formația Pindu alături de Ansamblul Iholu din Constanța. Invitații mei merită o atmosferă de vis, așa că nu puteam să nu mă gândesc la fiecare detaliu în parte”, povestea Adelina Pestrițu pe blogul ei, în urmă cu câteva zile.

Citește și: Cum era să vină Pele în România! Libertatea a dezamorsat o știre falsă de pe…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.