Cum a fost poreclită Meghan Markle de angajații săi

0

Meghan Markle trăiește ceea ce multe femei nici nu ar fi îndrăznit să viseze. A câștigat rapid simpatia britanicilor prin naturalețea și eleganța ei, a devenit un fashion icon, generând fenomenul numit „efectul Meghan Markle„, chiar înainte de nunta cu Prințul Harry. Viața ei părea ruptă din basme, lumea iubea noul cuplu regal, se vorbea cu admirație despre fosta actriță devenită prințesă, dar bucuria nu a durat prea mult și Ducesa de Sussex a început să vadă partea negativă a faimei ei.

O avalanșă de zvonuri și răutăți legate de caracterul ei au început să îi afecteze imaginea. După scandalurile legate de familia fostei actrițe de la Hollywood, s-a vorbit despre o relație încordată între aceasta și cumnata ei, Kate Middleton. Imaginea cu cele două ducese îmbrățișate a contrazis ipotezele, dar șirul nemulțumirilor nu s-a încheiat aici. Meghan pare a fi vinovată de tot ce se întâmplă rău în familia regală, cum ar fi relația distantă dintre soțul ei și fratele acestuia, Prințul William. De asemenea, a fost aspru taxată de presă de fiecare dată când a încălcat protocolul impus de Casa Regală.

La toate acestea, se adaugă demisiile din staff-ului Ducesei, puse pe seama firii sale dificile. Faptul că este imposibilă, pretențioasă, prea energică, sunt doar câteva dintre…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.