Cum a fost Mihai Constantinescu prins în pat cu Anastasia Lazariuc. „Ea se simțea învingătoare, iar el era fâsticit ca un copil prins cu tema copiată”

0

 

Celebrii cântăreți Mihai Constantinescu și Anastasia Lazariuc au format un cuplu pe scenă ani de zile, cuplu care a fost foarte îndrăgit de spectatori. Despre cei doi artiști s-a spus că ar fi trăit o poveste de dragoste. Mihai Constantinescu și Anastasia Lazariuc au fost protagoniștii unui moment neplăcut în urmă cu ani, când au fost surprinși în pat de fosta parteneră de viață a cântărețului, Mihaela.

Episodul a avut loc în 1990, când Mihaela s-a întors acasă și i-a găsit pe cei doi î dormitor.

„M-am întors acasă dimineață și îi spusesem lui Mihai să nu vină să mă ia, pentru că era frig în aeroport și nu voiam să răcească. Când am intrat în casă, ea era pe patul meu, abia ieșită din duș, cu halatul meu de baie, cu părul strâns cu clamele mele, cu papucii mei. Și lângă ea, în pat, era, somnoros, bărbatul meu. Ea, la 6 dimineață, mi-a zâmbit și mi-a spus: „Bună dimineață, musafir de dimineață!”.

N-am să uit niciodată aceste cuvinte. Ea se simțea învingătoare, iar Mihai era fâsticit ca un copil prins cu tema copiată. Iar eu eram împietrită de durere. În acea zi s-a întîmplat ceea ce nu credeam să se întâmple vreodată. Iubirea noastră s-a dus. Ireversibil. A murit. Era 1990.

Am realizat că Mihai, pentru prima oară de cînd ne…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.