Cum a făcut Mihaela Rădulescu urări de Anul Nou. „De moldoveancă”

0

 

Mihaela Rădulescu a mizat pe atuurile fizice pentru a atrage atenția prietenilor ei virtuali în prima zi a anului 2019. Vedeta le-a făcut urări internauților cu o fotografie în care apare într-o ipostază sexy.

Diva de la Monaco a postat o imagine în care apare la plajă, topless și doar cu o pereche de bikini minusculi, fotografiată din spate, cu posteriorul ferm și bombat la vedere.

„#annoufericit #happynewyear #makeithappen ?”, le-a transmis Mihaela Rădulescu fanilor săi.

Ipostaza a stârnit vii reacții din partea celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

„Așa ceva … ? … Ne tratezi cu spatele… … dar e un spate frumos de moldoveancă ?”, „de parcă plaja nu era îndeajuns de încinsă…”, „Frumoasă poză dacă era cu fața”, „De ce nu ai stat cu fața la cameră”, „Vezi Doamnețti-ai pus tu poza sexy, te crezi și tu vreo vedeta internațională sa urle ziarele că ai apărut pe Insta goală ? ?‍♀️ Vai de capul vostru de babe nebune. Ai uitat de unde ai plecat …..”, i-au scris internauții.

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate vedete de televiziune din România. A realizat și prezentat multe emisiuni care s-au bucurat de mare succes la publicul telespectator.  Mihaela Rădulescu trăiește o poveste de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.