Cum a evoluat scena Untold, unul dintre cele mari festivaluri de muzică din lume, în primii cinci ani

0

Am fi spus: „Primii cinci ani!”… dar e mai mult decât atât. UNTOLD a reușit să „capitalizeze” ceva mai mult de un număr, am făcut stoc de emoții, prieteni și o bucurie simplă, se numește emoție autentică.

4 zile si tot atâtea nopți, cel mai impresionant line-up, DJ-ii și artiști din toate colțurile lumii, sute de mii de festivalieri, încasări record pentru bugetul orașului Cluj-Napoca, necunoscuți care au devenit prieteni… și un moment în care toată această cultură de festival din România a început.

Au trecut primii 5 ani. Acum UNTOLD e, înainte de orice, bucurie și zâmbete share-uite între necunoscuți, e locul în care poți lăsa cu adevărat în urmă orice grijă, e un loc în care nu există bariere de comunicare, e locul în care muzica și decorurile fabuloase schimbă totul.

De la prima ediție festivalul a venit cu ceva nou: o incredibilă atenție la detalii, la cele mai mici detalii, de la cocktail-uri până la entertainment, toate erau duse la nivelul următor.

Acest festival se numește UNTOLD și avea să devină cel mai mare spectacol vizual din România. În fiecare an, mainstage-ul UNTOLD a avut câte o poveste și în fiecare an, scena pe care au urcat cei mai buni artiști ai lumii a fost protejată de personaje magice, desprinse din legendele Transilvaniei, de la Greunceni până la Dragoni și la stăpânul absolut al universului UNTOLD, Magicianul.

Așa a început această magie, cu 240.000 de festivalieri la prima ediție și cu un line-up în care au fost incluse nume de DJ din A-List: Avicii, Dimitri Vegas and Like Mike, Sunnery James & Ryan Marciano, Armin Van Buuren, David Guetta.

Din 30 iulie 2015 am mai adăugat ceva care a adus România pe harta…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.