Cum a ales Ștefan Bănică numele fiului său și al Laviniei Pîrva | Româneşti, Vedete

0

Proaspeții părinți nu au ales întâmplător acest nume pentru fiul lor. Numele „Alexandru” este un tribut adus fratelui artistului, care a decedat în urma unui accident rutier.

Alexandru a murit în urmă cu 18 ani, pe când avea doar 25 de ani. Acesta se afla în mașină cu un prieten. Bărbatul a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un stâlp de beton. Loviturile au fost atât de puternice încât i-au cauzat moartea fratelui lui Ștefan.

Ștefan Bănică, după nașterea lui Alexandru

Bebelușul Alexandru este primul copil al artistului cu Lavinia Pîrva. La scurt timp de la venirea pe lume a acestuia, cântărețul a postat un mesaj pe Facebook, prin care le-a mulțumit fanilor săi pentru susținere.

Sunt fericit pentru că a venit pe lume fiul meu cel mai mic, haios și sănătos, Alexandru Bănică. Eu și soția mea vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi în această perioadă , pentru faptul că ne-ați respectat intimitatea și pentru toate mesajele frumoase”, a scris Ștefan Bănică pe rețeaua de socializare.

Artistul mai are doi copii: pe Radu Ștefan, în vârstă de 16 ani, din căsnicia cu Camelia Constantinescu, și pe Ana Violeta, de 11 ani, din mariajul cu Andreea Marin.

Sursă foto: Facebook

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.