Cum a ajuns Iulia Albu să fie abuzată și umilită în liceu

0

Iulia Albu este cu siguranță una dintre cele mai extravagante vedete de la noi, însă în spatele imaginii de femeie perfectă pe care o afișează, aceasta ascunde o dramă. Dacă acum critică toți oamenii care greșesc din punct de vedere vestimentar, atunci când era în liceu, avea foarte multe probleme.

În timpul unui interviu pentru perfecte.ro, Iulia Albu a recunoscut că a fost ținta abuzurilor verbale și a umilințelor pe seama faptului că era prea slabă și pentru că avea probleme cu acneea.

”Sunt foarte stăpână pe mine! Acum, ca adult! Nu a fost însă mereu aşa! În copilărie, de fapt din grădiniţă până la liceu, am fost Scheletron, am avut probleme cu acneea şi am fost ţinta ironiilor tuturor colegilor mei de clasă. Eram agresată, cum se spune acum, “bullied” şi nu îmi e ruşine să o spun. Eram foarte slabă, din păcate stilul anorexic, nu cel drăguţ, deşi mâncam. Primeam tot felul de porecle, de la Scheletron, Schel, aveam chiar şi un diminutiv, Schel, nu e chiar diminutiv, e o prescurtare. Mi se spunea în toate felurile în care li s-a spus fetelor înalte şi slăbănoage, doar că erau şi fete înalte şi mai armonios dezvoltate”, a mărturisit fashion-editorul.

În plus, vedeta a mărturisit și cum a făcut față unor astfel de situații:

”Nu am fost…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.