Cum a ajuns Andreea Raicu să fie poreclită „micuța japoneză”. „Am devenit sclava telefonului”

0

 

În fiecare vacanță în care mergea, Andreea Raicu își dorea cu disperare să facă cât mai multe fotografii. Vedeta se dezlipea cu greu de telefonul mobil.

„Ce faci de obicei în vacanță? Te odihnești, te distrezi, stai la soare, citești, vizitezi si… faci multe poze. Cel puțin pentru mine așa era definiția vacanței.

În urmă cu mulți ani, ori de câte ori plecăm în vacanță voiam să imortalizez totul. Și chiar o făceam. De aici m-am pricopsit cu porecla „micuța japoneză”.

Nu știu dacă tu ești așa, dar eu una am simțit mereu să împart lucrurile și locurile frumoase cu cât mai mulți oameni. Mi se părea că nu pot să nu o fac, astfel încât telefonul ajunsese să fie o prelungire a mâinii, lucru de care îmi doream să scap în vacanță.

Plecăm cu ideea de a avea liniște, de a mă detașa de tot și de toate și de a mă încărca pentru următoarea perioadă, și totuși de cele mai multe ori nu o făceam.

Am realizat că din dorința de a împărtăși cu cât mai mulți oameni ceea ce trăiesc, am devenit sclava telefonului și a rețelelor de socializare. Nu pot să mă detașez, nu pot să mă relaxez dacă veșnica mea preocupare este să caut locuri frumoase pe care să le pozez”, a afirmat vedeta.
Însă, în vacanța de anul acesta, pe care o petrece în Maldive,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.