Cu ce și-a umplut Alina Vidican timpul în noaptea de Revelion. „Era foarte emoționată”

0

 

De Crăciun, omul de afaceri Cristi Borceai-a avut alături pe toți cei șapte copii ai săi, iar de Revelion s-a distrat în Poiana Brașov. Cum n-a avut alături pe nimeni din familie, fosta soție a acestuia, Alina Vidican, a petrecut noaptea dintre ani la restaurantul pe care îl deține la Miami, alături de cei prezenți.

„A stat toată noaptea la restaurant şi a supravegheat ce se întâmpla pe acolo. A avut grijă să vorbească cu clienţii, a fost extrem de amabilă, mai ales că cei mai mulţi au fost români şi, normal, se cunosc personal”, a afirmat un apropiat al familiei Alinei Vidican pentru wowbiz.ro.

Alina Vidican a avut grijă și să vorbească cu cei doi copii ai ei și ai lui Cristi Borcea, aflați în România, alături de tatăl lor.

„Cum e diferenţa de fus orar de şapte ore, Alina a avut grijă ca, până să înceapă petrecerea în restaurantul ei, să se intereseze de ce au făcut cei doi copii la intrarea în Noul An. Era foarte emoţionată când vorbea cu ei, dar apoi s-a dedicat lucrurilor pe care le-a avut de făcut la restaurant şi a mai uitat de faptul că era singură”, a dezvăluit aceeași sursă.

 

Cristi Borcea și Alina Vidican au divorțat la Constanța în anul 2016. Cei doi soți s-au prezentat la notar și au pus capăt mariajului început în 2011. Alina Vidican…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.