Cu ce se ocupă Andreea Berecleanu după ce a părăsit lumea televiziunii

0

Andreea Berecleanu și soțul ei au luat decizia de a închide clinica de estetică pe care o dețin împreună, din cauza pandemiei de coronavirus. Fosta prezentatoare tv acuză „lipsa de responsabilitate și lăcomia” clinicilor de chirurgie estetică ce aleg să rămână deschise în această perioadă.

În cadrul unui mesaj pe pagina personală de Facebook, Andreea Berecleanu a anunțat că salariile personalului vor fi în continuare plătite, cu toate că această clinică va fi închisă pe o perioadă nedeterminată, iar programările au fost anulate.

„Este o limita in toate. Este un prag care tine de bun simt, de decenta, de responsabilitate. Iar medicii trebuie sa fie un prim exemplu pentru societate. Sotul meu, dr Constantin Stan, are un business privat, complet transparent, asa cum multi dintre voi stiti deja. Un spital in Bacau cu mai multe specialitati si 2 clinici in Bucuresti. Toate au profil principal chirurgia si medicina estetica. Investitia este exclusiv a lui si are in spate doar munca imensa de peste 30 de ani in privat, de la 8 dimineata pana la 12 noaptea. Si, evident, a echipelor minunate care ii sunt alaturi. In aceasta perioada, desi nu a existat nicio anulare din partea pacientelor, a hotarat sa inchida tot. Si va asigura salariile tuturor angajatilor, desi nu este o misiune…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.