Cu ce probleme de sănătate de confruntă Lidia Buble: „În unele seri e chinuitor”

0

Iubită și îndrăgită de către fani, Lidia Buble este o femeie împlinită atât în ceea ce o privește viața profesională, cât și pe cea personală. Cu un succes mare pe piața muzicală și cu piese care au strâns milioane de vizualizări pe Youtube, artista are totuși și unele momente mai grele în viața ei.

În timpul unui interviu televizat acordat în urmă cu puțin timp, Lidia Buble a dezvăluit că suferă de nictofobie, se teme să doarmă singură și de multe ori se luptă cu insomniile. În plus, artista a dezvăluit că în trecut s-a confruntat cu depresia.

„Dacă am tablouri prin casă mă gândesc că noaptea pleacă aia din tablou… Am nopţi în care nu închid niciun ochi. Adorm doar spre dimineaţă când se luminează afară, 2-3 ore. În unele seri e chinuitor. În momentul în care rămân singură o iau razna rău de tot’, a mărturisit Lidia Buble în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1.

Lidia a mai avut parte de momente de cumpănă în trecut, când s-a luptat cu depresia. Era complexată de aspectul ei fizic, iar încetul cu încetul, vorbele și părerile din partea oamenilor au pus-o la pământ.

„Am avut un soi de depresie la începutul carierei. Când am devenit persoană publică am aflat că am nasul mare. Eu până atunci n-am ştiut, că nimeni nu îmi…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.