Cristina Țopescu, mesaj către persoanele care critică copiii celebrităților

0

Să ne scuzați că avem sau am avut părinți celebri, iertați-ne!”, așa începe postarea Cristinei Țopescu de pe Facebook.

Prezentatoarea de televiziune a propus chiar să se înființeze un club al persoanelor publice cu părinți celebri, precum Oana Pellea, Tudor Chirilă și Andrei Caramitru.

Redăm mai jos postarea Cristinei Țopescu:

„SĂ NE SCUZAȚI CĂ AVEM SAU AM AVUT PĂRINȚI CELEBRI, IERTAȚI-NE !

Măi oameni buni, văd tot mai des că înjurați oamenii care au părinți celebri. De ca și cum asta ar fi vreo vină! Când nu vă place cineva, fie că e în politică sau în tv, în teatru, film etc., aud aceeași placă: dacă nu era tac’su, i-a dat mă-sa, i-a dres mă-sa, îl face de rușine pe tac’su și multe alte variațiuni pe aceeași temă… Ba se fac referiri și la părinți care nu mai sunt! E ok, ce ziceți? Știți ce nu înțeleg? Sunteți liberi să nu vă placă un om, să nu fiți de acord cu el, să aveți boală pe el uite-așa de-ai dracu’, dar ce treabă are asta cu mama sau cu tatăl lui?

Mă gândesc să facem un club al persoanelor publice cu părinți celebri. Uite, Oana Pellea, Tudor Chirilă, Andrei Caramitru și mulți alții, ca să ne înjurați la pachet. Măcar așa vă canalizați ura spre un singur destinatar. În ziua de azi e bine să-ți drămuiești ura, că dacă se termină…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.