Cristina Țopescu, despre croitoreasa de la Românii au talent, care a primit primul Golden Buzz. „Mi-a dat o lecție fata asta”

0

Ana Maria Pantaze a cucerit pe toată lumea cu vocea sa la Românii au talent, de la Pro TV. A primit primul Golden Buzz de la Mihai Petre, juratul care a revenit la emisiune după o perioadă de absență.

Jurnalista Cristina Țopescu a fost profund marcată de prestația croitoresei de la Românii au talent.

„Vă uitați la Românii au talent? Am butonat și am dat peste o față simplă, cu muuult bun simț, croitoreasă, care, după ce a spus: „o să cânt o piesă care MĂ SPECIFICĂ”, iar eu, că mulți alții, am zâmbit puțin răutăcios, când a început să cânte, m-a amuțit.

Cât de des suntem dispuși să fim superficiali, cât de rar judecăm, uitând că avem și inimă. Mi-a dat o lecție fata asta și-n cinstea ei, de acum, o să spun și eu uneori, în diverse contexte: MĂ SPECIFICĂ !:) Emoționant !♥”, a scris Cristina Țopescu pe internet.

Citește și: Cazul escrocului Matteo Politi: ce știm despre „falsa medicină” și ce merită oamenii să afle în continuare! După trei zile de dezvăluiri, analizăm care sunt primele concluzii și ce răspunsuri nu au primit pacienții români

 

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.