Cristina Țopescu, așa cum nu prea s-a lăsat văzută. Cea mai sexy ipostază

0

 

Vedeta de televiziune Cristina Țopescu le-a făcut o surpriză celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare. Aceasta a scos la iveală fotografii personale.

Una dintre cele mai apreciate imagini este cea în care Cristina Țopescu apare într-o rochie scurtă, de culoare neagră, în timp ce stă la masă și fumează o țigară. Vedeta arată incredibil de bine, lucru pe care l-au remarcat și fanii săi de pe internet. Unii dintre aceștia chiar i-au spus că, într-o altă imagine, seamănă foarte bine cu actrița Victoria Principal, interpreta Pamelei Ewing din serialul de mare succes Dallas.

„Victoria Pincipal (Pamela)”, „Puteai face teatru-film sută la sută”, „Foarte frumoasă”, „Sunteți mai frumoasă ca niciodată”, „Super poze”, „Superbă și distinsă”, au complimentt-o admiratorii.

Cristina Țopescu este o cunoscută jurnalistă și prezentatoare de televiziune. Este fiica cea mare a regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu.  Cristian Țopescu s-a stins din viață în ziua de 15 mai, la vârsta de 81 de ani. Legendarul comentator sportiv a fost internat la Spitalul Elias din Capitală. Cristian Țopescu a fost înmormântat în data de 18 mai, la Cimitirul Ghencea Militar din București. Cristian Țopescu a fost căsătorit de trei ori și a avut trei…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.