Cristina Spătar, în depresie după ce-a fost dată afară din casă. Vrea să-i ceară o pensie alimentară mai mare fostului soț

0

Încă de când a divorțat, la notar, de tatăl copiilor săi, Cristina Spătar și fostul său soț nu au respectat ad literam sentința de divorț, privind programul de vizite și obligația afaceristului privind pensia alimentară a copiilor. Aceasta a fost una mai mult formală, cei doi contribuind în egală măsură la necesitățile minorilor. Au continuat să locuiască sub același acoperiș, în vila omului de afacer. Doar pentru ca Aida și Albert, copiii lor, să aibă amândoi părinții aproape și să nu resimtă profund despărțirea lor.

Artista a acceptat toate condițiile puse de fostul soț. Și nu a avut nici o pretenție financiară din partea acestuia. Lucrurile s-au schimbat însă brusc la finalul anului trecut, când vedeta a fost dată afară din casă.

A slăbit de supărare

„Relocată” la două camere, într-un apartament care are la fel de mulți metri pătrați cât avea dormitorul ei odinioară, Cristina a intrat în depresie. Se plânge pe la prietene c-o strâng pereții, că în fața copiilor nu vrea să arate că suferă. A slăbit, de supărare și de griji și tot face socoteli să vadă cum se va descurca financiar.

Cântăreața s-a confesat apropiatelor sale că are de gând să-i ceară fostului soț mărirea pensiei alimentare, care a fost stabilită, după divorț, de comun…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.