Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, show pe ringul de dans la petrecerea Adelinei Pestrițu

0

Fosta prezentatoare de televiziune Adelina Pstriuțu a împlinit 32 de ani sâmbără, 2 februarie. petrecerea a fost una cu mare fast, la care au partipat aproximativ 200 de persoane. Evenimentul a avut loc într-un salon de lux din Capitală. la ziua de naștere a brunetei au venit foarte multe vedete, printre acestea numărându-se și jurnalista Cristina Șișcanu și soțul ei, fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu.

Cei doi s-au distrat de minune și au făcut spectacol pe ringul de dans, de nu s-au dat duți. Au demonstrat că au itmul în sânge, descurcânu-se de minune.

La ziua de naștere a Adelinei Pestrițu, cristina Șișcanu a ales o ținută specială. Ea a purtat o rochie foarte scurtă și foarte strânsă pe trup, care i-a pus în valoare silueta după ce a slănbit 27 de kilograme. Rochia a avut franjuri pe mâneci. ținuta a fost accesorizată de jurnalistă cu o pereche de cizme de culoare argintie.

Dacă cei mai mulți au apreciat apariția Cristinei Șișcanu, au existat și fani care au comentat negativ la adresa ținutei Cristinei Șișcanu:

„Ți-ai pus ditamai penele. Tu ești frumoasă, dar cu țiinutele te faci urâtă”, „Parcă ai o mână în gips”.

Mădălin Ionescu este un cunoscut realizator și prezentator de televiziune, care de-a lungul anilor a moderat numeroase…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.